Türk İşi Dondurma’ya renkli gala

Çanakkale Savaşları sırasında Avustralya’da yaşayan iki Türk’ün ülkeleri için verdikleri mücadeleyi anlatan ‘Türk İşi Dondurma’ filminin galası önceki akşam gerçekleşti.

Türk İşi Dondurma’ya renkli gala

EŞLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yönetmenliğini ise Can Ulkay’ın üstlendiği Türk İşi Dondurma’nın galasında başrol oyuncuları Ali Atay eşi Hazal Kaya, Erkan Kolçak Köstendil eşi Cansu Tosun, Şebnem Bozoklu ise sevgilisi Kanat Atkaya ile objektiflerin karşısına geçerek mutluluk pozu verdiler. Yaşanmış bir olaydan esinlenilen filmde ayrıca Marleen Mathews, Tristan Alexander, James Farley, Alma Terziç ve Carl Warthon da yer alıyor.

YABANCILARIN NABZINI TUTTUK

Filmin Bursalı ünlü oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil, Türk İşi Dondurma’nın iyi bir iş olduğunu birlikte rol aldıkları yabancı oyuncuların tepkilerinden ölçtüklerini söyledi. Köstendil, ‘Filmin hissiyatını yabancı meslektaşlarımızdan aldık. Onların bu filme heyecanlandığını görmek, bizim doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyordu’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X