Türk modasının New York çıkarması  

Ünlü modacı Hakan Akkaya, yeni koleksiyonunu New York Moda Haftası’nda Çağla Şıkel ve Didem Soydan’ın başmanken olarak podyuma çıktığı defileyle tanıttı. 

Türk modasının New York çıkarması  

DEFİLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hakan Akkaya, ‘GlamRock’ adını verdiği defileyi Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye Tanıtım Grubu işbirliğiyle New York Moda Haftası’nda gerçekleştirdi. Akkaya, tasarımlarında siyahın yanısıra ışıltılı griler, gold ve mavi renklerde kumaşlar kullanılırken, deri kumaşların zımba ve spark materyallerle buluşması koleksiyonun güçlülüğünü ortaya koydu. Koleksiyonda  10 bin adet spark ve zımba kullanıldı.

ÇAĞLA VE DİDEM ŞOV YAPTI

180 parçalık koleksiyonun 44 model tarafından tanıtıldığı defilede Çağla Şıkel ve Didem Soydan ise başmanken olarak yer aldı. Barış Manço ve Zeki Müren’in şarkıları exiğinde New York’taki podyumda yürüyen mankenler, ortaya görsel bir şölen çıkardı. Defilenin finalinde seyirciyi selamlayan Hakan Akkaya, alkışlarla ödüllendirildi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X