Türk sinemasının 100. yıl coşkusu

Karagöz Sinema Atölyesi, Türk sinemasının 100. yılı dolayısıyla usta sanatçılara ev sahipliği yaptı.

Türk sinemasının 100. yıl coşkusu

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program ünlü sanatçıları Bursa’da bir araya getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, 2012 yılından bu yana sinemaya gönül verenleri buluşturan Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Karagöz Sinema Atölyesi, yeni dönem öncesinde muhteşem bir galaya imzasını attı. Karagöz Sinema Atölyesi, sinemaya yıllarını ve gönüllerini veren sanatçıları aynı mekanda buluşturdu.

Sinema sevdalılarından yoğun ilgi gören galaya beyaz perdenin ünlü yüzleri Eşref Kolçak, Selda Alkor, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin, Selma Güneri, Yavuz Karakaş, Kadir Özübek, Cankat Ergin, Caner Gül, Ali Tutal, Ali Yaylı, Hamdi Bor, Muhlis Asan, Aydın Sayman, Metin Devrim, Mehmet Pala, İhsan Taş, Recep Demirtaş, Hamza Eser, Muharrem Özabat, Rıza Sönmez, Tayyip Karamahmutoğlu, Erkin Ergin ve Özgül Koşar katıldı.

Programa katılan sanatçılar, Bursa’da sinemaya büyük emek verildiğini belirterek, görkemli galadan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ni ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tebrik etti.

Karagöz Sinema Atölyesi 3. dönem kursiyerlerinin filmleri de beğeniyle izlendi. Usta oyuncu ve yönetmenlere sinemaya verdikleri emek nedeniyle çiçek sunulan programda, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz ünlü sanatçı Belkıs Özener, oğlu Berkay ile birlikte seslendirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği solistleri de şarkılar söyledi. Bu yıl 4. dönem eğitimlerine ocak ayında başlayacak olan Karagöz Sinema Atölyesi’nin yeni dönemi için kayıtlar ise 25 Aralık Perşembe günü sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X