Türk şirketlerden Katar’a çıkarma

Türk firmaların Katarlı yatırımcılarla bir araya gelmesine olanak sağlayan Körfez’in en büyük fuarlarından ‘Turkey Expo by Qatar’, başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı.

Türk şirketlerden Katar’a çıkarma

Türkiye ile Katar arasındaki ticari ilişkilerin en üst seviyeye çıkarılmasını amaçlayan, yeni girişimcilere ve yatırımcılara da ufuk açması beklenen Doha’daki fuarın açılışına, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sultan Bin Rashid Al-Khater katıldı.

Türkiye’nin her türlü sıkıntılara karşı göğüs gerebilecek güce sahip olduğunu belirten Nebati, ‘Türkiye’ye yönelik olarak hemen her alanda ciddi yatırım talepleri var’ dedi. Türk-Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımların gerçekleştirilmesi hedeflenen fuar kapsamında bu yıl Katar hükumetinin de destekleriyle toplam 60 milyar dolar fon büyüklüğüne sahip Katarlı şirketler, Türk iş adamlarıyla bir araya gelecek.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X