Türkiye güzeline evlilik teklifi etti, aldığı tektaş alay konusu oldu

2015 Miss Turkey 4. Güzeli Berfu Yılmaz’a evlilik teklifi eden Eser Yenenler’in aldığı tektaş yüzük sosyal medyada alay konusu oldu.

Türkiye güzeline evlilik teklifi etti, aldığı tektaş alay konusu oldu

Eser Yenenler, 2015 Miss Turkey 4. güzeli sevgilisi Berfu Yıldız’a evlenme teklifi etti. Eser Yenenler sürpriz kararı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Eser Yenenler, Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yıldız ile 2018’in Ocak ayında flört etmeye başlamıştı. Yenenler geçtiğimiz ay ilişkilerinin birinci yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Bir süredir evlenecekleri konuşulan ünlü çift ilk adımı attı. Eser Yenenler, sevgilisi Berfu Yıldız’a evlenme teklif ederek yüzük taktı. Eser Yenenler, Berfu Yıldız’la fotoğrafını ” ‘Evet’ dedi ruh ikizim aynı zamanda tip ikizim” notuyla paylaşarak evlilik yolunda ilk adımı attıklarını duyurdu.

“ESER’İN YANAKLARINI SIKMADAN DURAMIYORUM”

Geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle ilgili bir itirafta bulunan Berfu Yıldız, “Ben ilk görüşte aşık oldum, vuruldum. Eser’in pamuk gibi bir kalbi var. O kadar tatlı ki yanaklarını sıkmadan duramıyorum, bebek gibi” demişti.

“MİNNACIK YÜZÜĞE EVET DEMEZDİM”

Öte yandan Eser Yenenler’in sevgilisine aldığı tektaş yüzük sosyal medyada alay konusu oldu. Yenenler’in evlilik teklifi attığı paylaşımına “Kızın yerinde olsam o minnacık yüzüğü evet demezdim.”, “Yüzük küçükmüş sana yakışmadı”, “Elini öyle yapmasa mümkün değil o parmakta yüzük” gibi yorumlar yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X