‘Türkiye’de herkes modacı’

Dün Kent Meydanı AVM’nde Bursalı hayranlarıyla buluşan Özge Ulusoy, Türkiye’de bir şekilde ünlü olan herkesin modacılığa soyunduğunu söyledi.

‘Türkiye’de herkes modacı’

PARA VARSA UZMAN ÇOK

Ünlü manken Özge Ulusoy, dün stil tüyoları vermek üzere Kent Meydanı AVM’ndeydi. Bursalı hayranlarından büyük ilgi gören Ulusoy, etkinlik sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Kısa süre önce moda tasarımcılığına el atan Ulusoy, “Son dönemde herkesin bir moda uzmanı gibi konuşması sürpriz değil. Çünkü Türkiye’de ne zaman para kazanılacak bir alan çıksa herkes kendi o alanda uzman sanıyor” diyerek yeni bir polemik konusunun fitilini ateşledi. 

ŞÖHRETİMİ ACUN’A BORÇLUYUM

Tam 12 yıldır podyumlarda olmasına ve tanınmasına rağmen son dönemde şöhretinin zirvesine ulaşan Özge Ulusoy, bunu ise katıldığı Survivor yarışmasına borçlu olduğunu söyledi. Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkı da anlatan Ulusoy, “Mutlu giden bir ilişkim var. Ama planlarım arasında evlilik yok. Hayattaki en büyük hedefim ise bir gün anne olmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X