Türkiye’den dünyaya örnek

Gesbey’in mühendislerinin geliştirdiği makineler Gestamp Renewables Industries’in İspanya, Amerika ve Güney Afrika’daki diğer fabrikalarında da kullanılmaya başlandı.

Türkiye’den dünyaya örnek

Beyçelik Holding ve Gestamp Renewables Industries ortaklığı ile rüzgar türbini kule üretimi alanında Bandırma’da faaliyet gösteren Gesbey’in mühendislerinin geliştirdiği makineler Gestamp Renewables Industries’in İspanya, Amerika ve Güney Afrika’daki diğer fabrikalarında da kullanılmaya başlandı.

Beyçelik Holding ve Gestamp Renewables Industries ortaklığı ile rüzgar türbini kule üretimi alanında Bandırma’da faaliyet gösteren Gesbey, bugüne kadar çalışanları tarafından sunulan birçok yararlı ve yenilikçi projeyi devreye aldı. Gesbey’in fabrikasında yapmış olduğu iyileştirmeler ile sadece kendi fabrikasına değil diğer grup fabrikalarına da örnek ve destek oldu.

Gesbey mühendisleri Bandırma’da geliştirdi, İspanya, Amerika ve Güney Afrika’daki fabrikalara örnek oldu 

Gesbey’in mühendislik becerileri ve işgücü ile geliştirilerek devreye alınan Otomatik Dış Kumlama Robotu, Kartezyen Kapı Kaynak ve Kesim Makinesi ve Otomatik Manşon Kaynak Makinesi  Gestamp Renewables Industries’in bünyesindeki diğer fabrikaların da dikkatini çekti. Makineler Gestamp Renewables Industries’in İspanya, Amerika ve Güney Afrika’daki diğer fabrikalarında da kullanılmaya başlandı.

Makineler manuel olarak yapılan işlemlerin mekanize hale gelmesini, süreçlerin verimliliğinin artmasını ayrıca çalışma ortamının daha temiz ve sağlıklı olmasını sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X