Türkiye’nin en iyi belediyesi olacağız

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ”Türkiye’nin en iyi belediyesi olacağız. 5 yılın sonunda hedeflerimizin tamamına ulaşacağız” dedi.

Türkiye’nin en iyi belediyesi olacağız

İnegöl Belediyesi’nin her cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği, yaz aylarında verilen aranın ardından yeniden başladı.

Sabah namazının kılınması ve ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası’nda geçtiğimiz cuma günü Çimen Camisi cemaatiyle bir araya gelindi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada, bölgenin sorunları da masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Taban’a iletme fırsatı buldu.

TÜRKİYE’NİN EN KOLAY ERİŞİLEN KURUMUYUZ…

Kahvaltının ardından yapılan dualar sonrası Taban, cemaate hitaben konuşma yaptı. İnegöl Belediyesi’nin ülkedeki en kolay erişilebilen kurum olduğunu belirten Taban, şunları ifade etti:

‘‘Hem mevcut eksiklikleri hem de artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak üzere bütçemizi dengelemeye çalışıyoruz. Şundan emin olabilirsiniz, kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Temizlik hizmetlerini kendi bünyemize alarak çok ciddi bir tasarruf elde ettik. Allah nasip ederse şimdi 29 tane daha araç filosu ekliyoruz. Kamyonlar, iş makineler gibi… Bunları da arkadaşlarımız bugün almak için gidiyorlar. Önümüzdeki hafta da kamuoyuna tanıtımını yapmayı planlıyoruz. Bunları arttırdığımız paralarla, kredi kullanmadan kendi öz kaynaklarımızla milletin malı yapacağız inşallah. En modern şekilde de bu araçlarla hizmet edeceğiz. Tuzlama araçlarımız geliyor, yeni nesil kamyonlarımız geliyor, kamyonetlerimiz geliyor. Kimsenin şüphesi olmasın, Türkiye’nin en iyi belediyesi olacağız. 5 yılın sonunda ben inanıyorum ki hedeflerimizin tamamına ulaşarak beraberinde üzerine ilave edilmiş çalışmalarımız da olacak. Sürprizlerimiz de olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X