Türkiye`nin kalbi 3 gün Bursa`da atacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar, cuma günü Bursa`da 720 milyon liralık yatırımları hizmete açacak.

Türkiye`nin kalbi 3 gün Bursa`da atacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda seçimler ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Cemallettin Torun ve il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Gül, “720 milyon liralık yatırımlar yarın sayın başbakanımız tarafından Bursalıların hizmetine açılacak. Sayın başbakanımız ile birlikte bakanlarımız da katılacak. 8 Mayısta 30 Mart’tan sonra büyükşehir istişare toplantısını Ankara’da yapmıştık. İkincisini yarın Bursa’da gerçekleştireceğiz. Çünkü Bursa canlı bir şehir. Hiperaktik bir şehir. Şehri imar eden Bursa’da AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla 5 yıllık imar ve yeni şehir tasarımlarımızı masaya yatıracağız. İlgili bakanlarımızla da değerlendirmiş olacağız. Değerli bakanlarımız Bülent Arınç, Ali Babacan, Efe Ara, Mehmet Şimşek, İdris Güllüce, Veysel Eroğlu, Fikri Işık, Nurettin Canikli de katılacak” dedi.
 
3 GÜNLÜK DEV TOPLANTI BURSA’DA
 
3 gün sürecek büyükşehir belediye başkanların istişare toplantısında imar ve yeni şehircilik konularını masaya yatıracaklarını ifade eden Gül, “Ekonomide canlı olan bir şehir olan Bursa’da işadamlarımız ve sivil toplum örgütleriyle de bir araya geleceğiz. Türkiye nüfusunun yüzde 70’i büyükşehirlerde yaşıyoruz. Yarın başlayacak toplantımız tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Bu toplantıyla en iyi sonucun çıkacağına inanıyoruz. Osmanlı şehri Bursa’da bu toplantıları yapmak çok önemli. Bu toplantılara tüm bursa halkını davet ediyoruz. Merinos AKKM’de bakanlarımızla birlikte toplu açılışları gerçekleştirecek” diye konuştu.
 
BURSA’YA 15 MİLYAR YATIRIM YAPILDI
 
Bursa’ya 12 yıllık AK parti iktidarında 15 milyar lira yatırım yapıldığının altını çizen Gül, “Önümüzde 2015 seçimleri var. Kongrelerimizden sonra hemen seçimlere gireceğiz. Türkiye’de muhalefetin de olmadığı bir seçimlere giriyoruz. İnşallah AK Parti milletin desteğiyle bu seçimlerden başarı ile çıkacak ve yeni anayasayı yapacağız. AK Parti muhalefet ile değil, kendisiyle, reformlarıyla yarışıyor. 2015 seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X