‘Türkiye’ye CHP iktidarı hediye etmek istiyoruz’

CHP Bölge Toplantıları’nın üçüncüsü Bursa’da yapıldı. Toplantıya; CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya, Yalova ve  Bursa milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

‘Türkiye’ye CHP iktidarı hediye etmek istiyoruz’

HATİCE DAL

Merinos AKKM’de düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Seçim Sonuçları Çerçevesinde CHP’nin İktidar Yürüyüşü’ başlığı altındaki toplantının başkanlığını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, toplumsal kucaklaşmayı sağlamayı ve bu sayede Türkiye’ye CHP iktidarı hediye etmek istediklerini söyledi. 

“CHP’Lİ BAŞKANLARA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”…

Türkiye’nin son bir yıl içinde önemli seçimler yaşadığına dikkat çeken Salıcı, önlerinde 2023 yılı seçimleri olduğunu ve bu nedenle seçilmiş belediye başkanlarının üzerinde önemli görevler olduğunu vurguladı. Türkiye’de yaşayan vatandaşların yarısından fazlasına CHP’li belediye başkanlarının hizmet verdiğini kaydeden Salıcı, “Ekonominin yüzde 60’ı, CHP’li belediye başkanlarının olduğu bölgelerden yönetiliyor. CHP’li belediye başkanlarının toplumun bütün kesimlerine hizmet edecek bir anlayışla hareket etmeleri gerekiyor. Başarılı belediye başkanları sayesinde 31 Mart seçimlerinde halk CHP’yi tercih etti. Peki ne oldu beka meselesi? Türkiye’nin başına bir çorap mı örüldü, CHP’li belediye başkanları seçim kazandı diye? Ya da muhalefet partileri öne çıktı diye, Türkiye uçurumun kenarından aşağıya mı düştü? O beka meselesi dediğiniz şey, sizin kendi bekanızla alakalıydı ve sizin ayağınız iktidarda çukura gömüldü. Türkiye, binlerce yıllık kültürü ve devlet geleneğiyle dimdik ayakta. Türkiye Cumhuriyeti, bir siyasi partinin iktidardan değişmesiyle geleceğini kurtarabilecek ya da sıkıntıya girebilecek bir ülke değildir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X