Türkyılmaz: Hizmete devam edeceğiz

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde “Kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Türkyılmaz: Hizmete devam edeceğiz

İkinci dönem için başvurusunu yapan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu. Türkyılmaz, göreve başlarken Mudanyalılara 100 proje için verdiği sözü hatırlatarak, “6 Ekim 2013’te önseçim yapılmıştı.

O gün, CHP belediye başkan adayını değil, Mudanya belediye başkanını seçti demiştim. Bu anlayış halen devam ediyor. 30 Mart 2014 akşamına kadar çok sevdiğim partimin başkan adayıydım. Sonuçlar açıklandıktan sonra bütün Mudanya’nın belediye başkanı olacağım dedim, kimseyi ötekileştirmedim. Adaleti, hakkı, hukuku koruyarak bugünlere geldik” dedi. 

Hayri Türkyılmaz, “30 Mart 2014’te gururla diktiğimiz CHP bayrağını bir daha indirmemek üzere görev yaptık, görev yapmaya da devam edeceğiz. Mudanyalılar o zamanki seçimlerde sözünü ettiğim 100 projeyi iki dönemde gerçekleştirebilmem için beni başkan seçti.

Mudanya için onlarca hedefimizi söz verdiğimiz gibi hayata geçirdik. Şimdi ise, Mudanya’da kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz. Mutlu bir Mudanya’yı yaratmak için daha çok işimiz var. Yeniden Mudanya kazanacak” diye konuştu. 

Sokak sokak gezerek Mudanyalılarla bir araya geldiklerini ifade eden Türkyılmaz, belediyecilikte yeni bir halkla ilişkiler modeli oluşturarak pek çok projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. Gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgiler de veren Türkyılmaz, “Biz, sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağının örneklerini verdik. Söz verdiğim 100 projenin tamamını hayata geçirip, benden sonra gelecek genç başkanlara tertemiz belediyeciliği miras bırakacağım” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X