Türkyılmaz: İhtiyacı olan herkesin yanındayız

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerek hasta bakım hizmetleri gerekse akülü sandalye desteğiyle ihtiyacı olan herkesin yanında olduklarını söyledi.

Türkyılmaz: İhtiyacı olan herkesin yanındayız

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kimse kimsesiz kalmayacak dedik. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizle bunun en güzel örneklerini verdik. Anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesi ile Mudanya’da doğan her bebeği ‘Hoşgeldin bebek’ sürpriziyle karşılıyoruz.

Yaşlısından gencine çocuğundan engellisine Mudanyalıların her ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olan Zeytin Dalı ekibinin çalışmalarıyla, sosyal sorumluluk projesinin en güzel örneğini veriyoruz. Belediyeye akülü sandalye talebinde bulunanların talebini Zeytin Dalı ekibiyle yerine getiriyoruz.

Onların, hayatın içinde, bizlerle birlikte olmalarını istiyoruz. Mudanya’da kimsesizlerin kimsesi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X