Türkyılmaz mezarlık genişletme çalışmasının bitmesini istedi

Mudanya sınırları içinde bulunan Mudanya Mezarlığı, Güzelyalı Eski Mezarlığı ve Güzelyalı Yeni Mezarlığı’nda doluluk oranına ulaşıldığı belirtildi.

Türkyılmaz mezarlık genişletme çalışmasının bitmesini istedi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyalı Yeni Mezarlığı’nda başlatılan genişletme çalışmasının defin işlemlerinde mağduriyet yaşanmaması için bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade etti. 

Cenaze hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur edilmemesi için çalışmaların hızlandırılması ve yeni mezarlık alanlarının oluşturulması konusunda 2016 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi’ne resmi yazı yazıldığını kaydeden Türkyılmaz, mezarlıkların kapasitelerinin dolduğunu ifade etti. Türkyılmaz, “Mudanyalıların, yakınlarını defin işlemlerinde sorun çıkmaması için genişletme çalışmalarının bir an önce tamamlanması konusunda gereğinin yapılmasını bekliyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X