Türkyılmaz: Mudanya’yı birlikte yöneteceğiz

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni hizmet döneminde başkan yardımcılığı görevlendirmesinde değişikliğine gitti.

Türkyılmaz: Mudanya’yı birlikte yöneteceğiz

Türkyılmaz, göreve geldiğinde farklı isimlere sorumluluk verme sözünü yerine getirdiğini ifade etti. Kültür ve Sosyal İşler, Zabıta ve Ar-Ge Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Akın Poroy ile Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Erkan Altıntaş’ın görev sürecini tamamladığını belirten Hayri Türkyılmaz, çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Mudanya’yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi. 

Bir süredir başkan yardımcıları arasında yapılması planlanan değişikliği gerçekleştirdiklerini belirten Türkyılmaz, “Seçim sonrası meclis üyeleriyle aldığımız, çok sayıda meclis üyesinin başkan yardımcısı olarak görev yapması konusundaki kararımız gereği, Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ın bir süredir başarılı şekilde yürüttükleri başkan yardımcılığı görevlerinde değişikliğe gittik. Büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Birlikte Mudanyayız. Mudanya’yı birlikte yönetmeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkyılmaz, Akın Poroy ile Erkan Altıntaş’ın yerine gelecek yeni başkan yardımcılarını ilerleyen günlerde açıklayacağını da sözlerine ekledi. Başkan Yardımcıları Akın Poroy ile Erkan Altıntaş ise, “Başkanımızın her zaman yanındayız. Yolumuza birlikte devam edeceğiz. Bu yol arkadaşlığımız sonuna kadar devam edecek. Birlikte hizmet  üreteceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X