Türkyılmaz: Projelerimiz sürecek 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Halitpaşa ve Mütareke mahallesi esnafı ile buluştu. Esnafa ‘bol kazançlar’ temennisinde bulunan Başkan Türkyılmaz, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Türkyılmaz: Projelerimiz sürecek 

Başkan Türkyılmaz’a eşi Gülbahar Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Türkyılmaz, yaşam kalitesini geliştiren, Mudanya’da yaşayan her bir vatandaşın kendisini güvende, huzurlu ve mutlu hissetmelerine katkı sağlayacak projeleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Hesap verebilen, kaynaklarını etkin kullanan, tertemiz bir yönetim anlayışıyla, adil, tarafsız, kimsenin ötekileştirilmediği bir Mudanya’yı yaratmış olmanın gururunu yaşadığını belirten Türkyılmaz, daha sonra kadınlarla bir araya gelerek, yeni dönemde hayata geçireceği Kadın Dayanışma ve Üretim Kooperatifi, Kadın ve Genç Yaşam Evi, Güzelyalı Anne Yaşam Merkezi ve Kreş projelerini anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X