Turne Bursa’dan başladı

Ünlü oyuncuların rol aldığı ‘Şen Makas’ adlı oyun Türkiye turnesine Bursa’dan başladı. İnteraktiif bir oyun hazırladıklarını söyleyen yönetmen Nedim Saban, seyircinin oyuna ‘katılarak’ güleceğini belirtti. 

Turne Bursa’dan başladı

20 YIL SONRA AYNI SAHNEDE

Nedim Saban’ın yönettiği ve Melek Baykal, Veysel Diker, Ebru Saçar, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu ile Jess Molho’nun rol aldığı ‘Şen Makas’, önceki akşam Tayyare Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyun öncesi konuşan Yönetmen Nedim Saban, ‘Bu oyunu tam 20 yıl önce yine burada oynamıştık. Yeni turneye başlamak ta Bursa’dan nasip oldu. Her akşam hikayesi yenilene, seyircinin de olaylara dahil olduğu bir oyun bu. Seyirci bize katıla katıla gülecek’ dedi.

BU OYUN İÇİN TEKLİFLERİ REDDETTİM

Şen Makas’ın ünlü oyuncularından Veysel Diker ise çok yoğun bir prova dönemi geçirip günde 7-8 saat çalıştıklarını söyledi. Bu süreçte kendisine gelen bir dizi ve bir sinema filmi teklifini geri çevirdiğini belirten Diker, ‘Bu oyuncu için bir tercih meselesi. Diziler artık sabun köpüğü gibi. Bugün var yarın yok. Ama tiyatro hep var ve var olacak. Tiyatro seyirciyi iyileştirir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X