TÜSİAD Ata’nın huzurunda

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti. Başkan Erol Bilecik, Anıtkabir Özel Defteri’de kaleme aydığı yazıya, ”Büyük Atatürk, huzurunuzda olmaktan büyük onur duymaktayız.

TÜSİAD Ata’nın huzurunda

TÜSİAD’dan Anıtkabir ziyaretiAkıl ve bilimi her zaman rehber kabul ederek bize armağan ettiğiniz cumhuriyet değerleri geleceğimizin, bağımsızlığımızın ve özgür düşüncenin temel taşlarıdır. Biz de iş dünyası liderleri olarak, cumhuriyet değerlerinin ışığında, ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğu içinde çalışmaya devam edeceğiz” cümleleriyle başladı.

Bilecik’in son cümleleri şöyle oldu: ”Bu ülkenin birleştirici, ortak ve ‘bizi biz yapan’ değeri olan zatıalinizi her daim minnetle anıyoruz. Uzun savaş yıllarının ardından emsalsiz bir azimle yeni bir ülke kuran cumhuriyetimizin tüm kurucu kuşaklarının aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhunuz şad olsun. En derin saygılarımızla.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X