Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Tuzla Belediyesi tarafından yapılan, şehir derneklerinin de içerisinde yer aldığı Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Tuzla Belediyesi tarafından yapılan, şehir derneklerinin de içerisinde yer aldığı Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliği temsilen dikilen çınar ağacının dibine ise 81 ilden getirilen topraklar döküldü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın katılımıyla Şelale Park içerisinde yer alan Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılışa birçok dernek temsilcisi ve vatandaş katıldı. Birlik ve beraberliği temsilen çınar ağacı dikildi. Ağacın dibine 81 ilden getirilen topraklar döküldü. Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, “Anadolu dernekleriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz açılışa hoş geldiniz. Neler yapacağımıza dair birçok kez konuştuk. Burada birliğimize beraberliğimize ve geleceğimize damga vuracak olan bütün çalışmalar için bir mekan oluşturuyoruz. Anadolu ruhunu yaşatacağımız bu mekânda Tuzla’mıza en güzel çalışmayı, özellikle de hemşeri derneklerinin yapması gereken ne varsa ve daha iyisini de hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah. Bu dünyada yapılması gereken en güzel şeylerden birisi insan yetiştirmekse bu dünyada yaşayan insanların hem kaygılarını gidermek hem de yaşam standartlarını daha insani koşullarda olmasını arzu ediyorsak insani değerler üzerinde gitmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X