U16 Timsah Türkiye şampiyonu

Bursaspor U16 takımı dün Antalya’daki Gelişim Ligi finalinde Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu.

U16 Timsah Türkiye şampiyonu

Spor Toto Elit U16 Ligi’nde sezonun şampiyonunun belirleneceği Türkiye finallerinde mutlu sona Bursaspor ulaştı. Yeşil beyazlılar dün finalde karşılaştığı Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Bursaspor, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalıp, Beşiktaş’ı 5-2 ve Osmanlıspor 5-0 yenerek A Grubu’nu 7 puanla lider bitirdi. Yeşil beyazlılar, B Grubu lideri Antalyaspor ile dün Manavgat ilçesinde bulunan Emir Hotels bünyesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’ndeki finalde karşılaştı.

SIRA U14 ve U15’TE

Bursaspor 2. dakikada Berat, 45’te Ertuğrul ve 70’te kaptan Zeynullah’ın penaltı golüyle 3-2’lik galibiyete ulaştı. Timsah’ta Ali Akman 78’de bir penaltı atışından da yararlanamadı. Antalyaspor 38’de Ramazan ve 46’da Süleyman ile iki kez beraberliği yakalamasına rağmen Bursaspor’un şampiyonluğuna engel olamadı.

Bu arada Trabzonspor, Altınordu’yu 2-0 mağlup ederek Türkiye üçüncüsü oldu. Hatırlanacağı gibi hafta sonunda da Bursaspor U19 Elit Ligi’nde şampiyon olmuştu. Timsah’ın U14 ve U15 takımları da önümüzdeki günlerde Antalya’daki Türkiye finallerinde mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X