Ücretsiz fidana yoğun ilgi

Nilüfer Belediyesi’nin, daha yeşil bir kent için her yıl gerçekleştirdiği fidan dağıtım kampanyası bu yıl da başladı. Ücretsiz fidanlara halkın ilgisi yoğun.

Ücretsiz fidana yoğun ilgi

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, her yıl “Daha yeşil bir Nilüfer için sen de geleceğe fidan dik” sloganıyla düzenlediği fidan dağıtım kampanyası başladı.

Bu yıl, 25 bin fidanın ücretsiz olarak dağıtılmasının hedeflendiği kampanyaya, vatandaşlar ilk günden büyük ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında, limoni servi, ıhlamur, erguvan ve oya ağacı fidanları dağıtılıyor.

Fidan dikerek kentin yeşillenmesine katkı koymak isteyen vatandaşlar, Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Binası’nda bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığından tutanak karşılığı fidanlarını teslim alabiliyor.

Kampanyaya olan ilginin her geçen yıl arttığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mevcut yeşil alanları koruyan ve kenti yeşillendirme konusunda duyarlılık gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X