Ulaşımda iptal edilen ve devam kararı verilen projeler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın dün yaptığı Acil Eylem Planı başlıklı bilgilendirme toplantısının önemli başlıklarından birini ulaşım yatırımları oluşturuyordu.

Ulaşımda iptal edilen ve devam kararı verilen projeler

Bugünkü köşesini büyük oranda bu toplantıya ayıran Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, okurlarına Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım konusunda atacağı adımların detaylarını aktardı.

Ulaşımda çözüm projelerine devam, 3 viyadük için iptal kararı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın önündeki süreç için belirlediği yol haritasını Acil Eylem Planı olarak açıkladığı toplantıda revizyon ve iptal projeleri de duyuruldu.

Bu kapsamda…

Su Kuşu olarak bilinen deniz uçağı seferleriyle şehir içi teleferik projelerinin daha önce iptal edildiği kamuoyuna yansıdı.

Şimdi de…

Ulaşım çözümleri bölümünde Soğanlı ve Tabakhaneler bölgesini Kükürtlü’ye bağlayacak Sıcaksu Viyadüğü ile Yıldırım’da Kurtuluş Caddesi’nden gelip Ankara Yolu üstünden Sarı Cami yanına inecek viyadüğün ve Yunuseli Viyadüğü’nün iptal edildiği açıklandı.

İzmir ve Mudanya yönlerinden gelen araçların Yakın Çevre Yolu’na girmek için Acemler Köprülü Kavşağı’nda yol açtıkları sıkışıklığı ortadan kaldırmak için düşünülen viyadüğün de yerinin değiştiği izlenimi aldık.

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X