Uludağ Gazoz’dan yeni lezzet

‘Uludağ’ ana markası altında 7 farklı kategori, 54 ürün çeşidi ve 168 farklı ambalajı bulunan Uludağ İçecek, gelişimci ve yenilikçi anlayışla ürünlerini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Uludağ Gazoz’dan yeni lezzet

Uludağ İçecek Onursal Başkanı Nuri Erbak’ın orijinal formülünü bulduğu ve aile arasında 4 nesilden bu yana sır gibi saklanan ‘Uludağ Gazozu’ şimdi de zencefilli tadıyla tüketiciyle buluşacak. Firmadan yapılan açıklamada, ‘’Çok sevilen Ginger Ale lezzetinin Efsane Uludağ Gazozu ile birleşmesinden doğan yeni zencefilli gazoz, tüketiciye farklı bir deneyim yaşatacak. Sindirim sistemine, mideye, kalbe, solunum yollarına faydalarıyla gündemde yerini alan, kış aylarına girerken bağışıklığı güçlendirici özelliğiyle öne çıkan zencefil, güçlü aroması ve koruyucusuz lezzetiyle Efsane Uludağ Gazozu’na yepyeni bir tat katacak. 250 ml’lik şişe ve 6’lı shrink pakette pazara sunulacak” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X