Uludağ OSB’den Aziz Sancar’a vefa

Gürsu’daki Uludağ Organize Sanayi Bölgesi’nde Nobel Kimya Ödülü Sahibi Prof.Dr. Aziz Sancar’ın adının verildiği cadde törenle açıldı.

Uludağ OSB’den Aziz Sancar’a vefa

Törene Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve Sancar’ın eşi Prof. Gwen Sancar da katıldı. Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, törende yaptığı konuşmada; bilime, sanata ve sanayiye katkı veren kişilerin isimlerinin hizmet bölgelerindeki caddelere verilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Aziz Sancar gibi çok önemli bir ismi Uludağ OSB sınırlarında yaşatmak bize ayrıca onur veriyor. Ülkemize ve insanlığa hizmet eden isimlere vefa göstermeye devam edeceğiz. Bizi bugün yalnız bırakmayan Sayın Gwen Sancar’a da çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“EL YAZISIYLA TEŞEKKÜR MEKTUBU GÖNDERECEK”…

Sancar’ın eşi Gwen Sancar da, eşinin adının caddeye verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uludağ OSB’ye yaptıklarından dolayı müteşekkiriz. Eşim de çok mutlu oldu ve kendi el yazısıyla sizlere teşekkür mektubu gönderecek. Burada bulunmak bana da gurur verdi” diye konuştu. 

Uludağ OSB’nin ‘vefa’ projesi kapsamında bölgedeki caddelerde; Zeki Müren, Bedia Akartürk, Müzeyyen Senar, Adil Uçar, Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, Ömer Duruk, Erol Akbaş, Hatice Muazzez Kutlay, Bozkurt İlhami Gencer, Şehit Cengiz Toper ve Yıldırım Gürses’in isimleri de yer alıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X