Uludağ sezonu erken açtı

Türkiye’nin kış turizm merkezlerinin başında gelen Uludağ’da, sezon açıldı. Kar kalınlığının yarım metreyi aştığı Uludağ’da, pistler kayakçıları bekliyor.

Uludağ sezonu erken açtı

Yeni yılın yaklaşması ve kar yağışının aralıklı olarak devam etmesiyle birlikte Uludağ’da yoğunluk başladı.

Kayak pistlerinin hazır hale getirildiği Uludağ’da telesiyejler de çalıştırıldı. Bu arada Uludağ’ın önemli otelleri de kış faaliyetleri için hazırlıklarını tamamlayıp yerli ve yabancı konuklarına kapılarını açtı. 

SORUNLARA ÇÖZÜM ARADILAR

Uludağ’a gelen yerli ve yabancı turistlerin ‘Beyaz Cennet’ Uludağ’dan memnun ayrılmalarını sağlamaya yönelik önlemler de alındı. 

Uludağ Çalıştayı, Bursa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında, BURBAK, BUSKİ, İl Jandarma Komutanlığı, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ve diğer kuruluşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan kurum ve kuruluşlar, otel sahipleri ve kayak eğitmenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Uludağ’da gözlemledikleri sorun ve sıkıntıları dile getirerek bu bilgiler ışığında sorunların giderilmesi noktasında çözüm yolları aradılar.

Toplantıda Uludağ’ın asayişi ve gelen misafirlerin sorunsuz bir şekilde tatillerini geçirebilmesi için alınacak tedbirler ile ilgili görev dağılımı da yapıldı. Buna göre verilen işlerin dağılımının takibi için de bir komisyon oluşturuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X