Uludağ’a çadır yerine orman evi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Uludağ’a çadır yerine orman evi yapılması için planları olduğunu söyledi.

Uludağ’a çadır yerine orman evi

Eroğlu, AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Müzesinin açılışı için İnegöl’e geldi. 

İnegöl Belediyesi ziyaretinde konuşan Bakan Eroğlu, “Bizim, ormancılık faaliyetleri ile alakalı burada bir müze açılacak. Oylat kaplıcaları dünyanın en güzel yerlerinden biri, daha da mükemmel hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bence yeteri kadar tanınmıyor. Dünyaya tanıtmamız lazım” dedi. 

Bursa’yı çok sevdiklerini anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: “İnegöl zaten mobilyanın başkenti. Sadece bizim Bakanlığımız 12 yılda 1.8 milyar lira yatırım yaptık. Bursa’nın içme suyu problemi vardı. Nilüfer barajını inşa ettik ve Bursa’nın su meselesini kökünden çözdük. Baraj, gölet, sulama, içme suyu tesisleri için büyük yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Uludağ için büyük düşünüyoruz. Uludağ’daki çadırlar bölgesinde ahşap görünümlü, küçük bahçeli orman evi yapabiliriz. Dört tip proje var. Oylamaya sunacağız ve hangisi istenirse onu yapacağız. Bursalılar ne isterse onu uygulamamız boynumuzun borcudur.” 

İnegöl Belediyesini ziyaretinde Başkan Aktaş, Bakan Eroğlu’na sandık maketi hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X