Uludağ’da fare operasyonu

Kış turizminin göz bebeği Uludağ’da donmak üzereyken bulunan yavru fare, pist görevlisi tarafından bir pet bardağa konularak nefesle ısıtıldı.

Uludağ’da fare operasyonu

Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ’daki kayak pistinde görülen yavru bir fare herkesi harekete geçirdi. Pist görevlileri, minik farenin kayak ve snowboard yapanlar tarafından ezilmemesi için peşinden koşturmaya başladı. Karların içine girerek saklanmaya çalışan yavru fare, pist görevlileri tarafından kurtarıldı. Aşırı soğuk sebebiyle uyuşan fareyi pet bir bardağın içine alan pist görevlisi, üşümesini engellemeye çalıştı. Görevli, aşırı üşüdüğü görülen fareyi nefesiyle ısıtmaya çalıştı. Herkese insanlık dersi veren görevli, fareyi sıcak bir yere götürdü.

Kayak pistinde ilk defa bir fare gördüğünü söyleyen görevli, “Karlar üzerinde kaçıyordu. Üşümesin ve ezilmesin diye uğraştık. Çok üşüyordu, nefesimle ısıtmaya çalıştım. Şimdi onu sıcak bir yere bırakacağım. İnşallah başına bir şey gelmez” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X