Uludağ`da kabus

Uludağ`ın eteklerindeki ormanlık alana mantar toplamaya giden 2 çift, sis aniden bastırınca yolunu kaybetti. Cep telefonuyla yardım isteyen 4 kişinin imdadına jandarma ekipleri ve köylüler yetişti. Hava sıcaklığının 7-8 dereceye düştüğü ormanlık alanda üş

Uludağ`da kabus
Olay, Osmangazi’ye bağlı Tuzaklı Köyü’nde meydana geldi. Çam mantarı toplamak için köyün ormanlık arazine çıkan Turgay A. ve Fatma A. çifti ile ile Murat A. ve Hatice A. çifti bir süre sonra aniden bastıran sis sebebiyle yollarını kaybetti. Saat 19:00 sıralarında telefon ile Jandarma ekiplerine haber veren çiftler, ardından bulundukları yerde kurtarılmayı beklemeye başladı.
 
3 SAAT SONRA BULUNDULAR
 
Havanın yağışlı, soğuk ve sisli olması sebebiyle Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerinin çalışmaları güçlükle sürdü. Tuzaklı Köyü sakinlerinin de katıldığı ve yaklaşık 3 saat süren arama çalışmaları sonunda çiftlere ulaşıldı. JAK ekipleri, iki çifti de hastaneye sevk etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X