Uludağ’ı heyecan bastı

Toplam 149 sporcunun katıldığı organizasyonda sporcular rakiplerini geride bırakabilmek için büyük efor sarf ediyor. Bugün yapılacak yarışlarla 2. ayak tamamlanırken, sporcular final heyecanını Erzurum’da yaşayacak.

Uludağ’ı heyecan bastı

RECAİ UYSAL

Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen U12 ve A1 Ligi ikinci ayak yarışları, Uludağ’da başladı. İlk ayağı Kayseri’de gerçekleştirilen organizasyonun Uludağ’da yapılan ikinci ayağı geniş katılıma sahne oldu. Toplam 149 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda U12 yaş kategorisinde 60, U14 yaş kategorisinde 39 ve U16 yaş kategorisinde ise 50 sporcu kürsü mücadelesi veriyor. Yarışların ilk gününde sporcular U12 yaş kategorisinde tek, U14 ve U16 yaşta ise 2’şer iniş gerçekleştirdiler.

FİNAL ERZURUM’DA YAPILACAK

Bugün tamamlanacak organizasyonda sporcular son kez hünerlerini gösterecek. Belvü Pisti’nde yapılan yarışlarda sporcular  yine U12 yaşta tek, U14 ve U16’da ikişer iniş gerçekleştirecekler. Bugün yapılacak yarışların ardından kürsü de sahiplerini bulacak. Finali Mart ayında Erzurum’da yapılacak organizasyonda sporcular ve iller 3 ayakta aldıkları toplam puana göre sıralanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X