Uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye güveni tam

Erdem, Türkiye’ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin birçoğunun 100 yıldan uzun süredir ülkede faaliyet gösterdiğini belirterek, ”Ülkemizin üretim, ihracat, iş gücü ve teknolojik alanlarda büyümesine çok büyük katkı sağlamaktadırlar.

Uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye güveni tam

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, Türkiye’ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin birçoğunun 100 yıldan uzun süredir ülkede faaliyet gösterdiğini belirterek, ”Ülkemizin üretim, ihracat, iş gücü ve teknolojik alanlarda büyümesine çok büyük katkı sağlamaktadırlar. Uluslararası şirketlerin ülkemize inancı ve güveni tamdır” dedi.

Daha fazla istihdam, daha fazla üretim ve ihracat için çalışarak ülkenin bu zor günlerden çıkmasına destek vermeye devam edeceklerini anlatan Erdem, ”Hükümetimizin son 15 yılda daha fazla uluslararası yatırım çekmek için attığı adımlar ve Türkiye’de üretim yapan, ihracatımıza önemli katkıda bulunan ve istihdam yaratan tüm şirketleri birer Türk şirketi olarak görmesi yatırımcılara güven vermektedir” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X