Ümitsizliğe kapılmayalım

Teknik Direktör Murat Yoldaş, İnegölspor’un play-off’a kalacağına inandığını söyleyip Amed Sportif maçı için taraftardan destek istedi.

Ümitsizliğe kapılmayalım

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 25. haftayı 46 puanla 5. sırada kapatan ancak üst üste çıktığı Buca ve Sancaktepe deplasmanlarından mağlubiyetle dönen İnegölspor’da moraller bozuldu. İki sıra gerileyip play-off potasından çıkan bordo beyazlı takımın teknik direktörü Murat Yoldaş camiadan ümitsizliğe kapılmamalarını istedi.

Yoldaş şunları söyledi: “Zorlu bir mücadelenin içerisindeyiz. Son 2 haftada istemediğimiz sonuçlar aldık. Play-Off’a oynayan bir ekibiz. Bu da bizi hedef takım haline getiriyor. Dolayısıyla daha zorlu bir süreç var önümüzde.”

SEVGİYİ HAK EDİYOR

“10 haftalık bir seri yakalamıştık. Güzel bir çıkışın ardından iniş yaşanabiliyor. Önemli olan bunu çok çabuk şekilde atlatmak. Sezon başından beri bu takım çok koşarak, çok mücadele ederek, özveri göstererek, belki de ligin üzerinde bir performans göstererek buralara geldi.

O yüzden sevgiyi, saygıyı ve desteği sonuna kadar hak ediyor diye düşünüyorum. Biz takım olarak şimdiye kadar nasıl mücadele edip başarılı olduysak, kalan 8 maçta da varımızı yoğumuzu ortaya koyup, ilk 5 içerisinde yer almaya çalışacağız.

Kimsenin ümitsizliğe kapılmasını istemiyorum. Hafta sonu oynayacağımız Amed maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X