‘Ümmetin gözü Türkiye’de’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bugün bizim yüzümüze bakarak ‘Suriyelilere neden bu kadar yardım yapıyorsunuz?’ diyenler var. Ya ne yapsaydık? Ölüme mi mahkum etseydik?” dedi.

‘Ümmetin gözü Türkiye’de’

AK Parti Yıldırım İlçe Kongresi’ne katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu konuşmasında, birçok alanda yatırımlar yaptıklarını ve vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Millet odaklı siyaset yapmaya söz verdiklerinin altını çizen Çavuşoğlu, “Bizim için gururların en büyüğü, bu millete hizmetkar olmaktır. Biz milleti devletin esiri değil, devleti milletin hizmetkarı olarak tasarlayan kadroların elemanlarıyız. Biz ülkeyi 100 kat büyüttük. Bunun yanı sıra bu ülkenin tahkimatını sağladık. Bölgede ve küresel anlamda güçlü bir yere getirdik” dedi. 

“MAZLUM NEREDE BİZ ORADAYIZ”… 

Arakan’da yaşanan mezalime de ilk sesi Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiğini hatırlatan Çavuşoğlu, “Değerler, inançlar ve iman ile nerede bir mazlum ve mağdur varsa orada olacağız. Bugün bizim yüzümüze bakarak, ‘Suriyelilere neden bu kadar yardım yapıyorsunuz?’ diyenler var. Ya ne yapsaydık? Ölüme mi mahkum etseydik? Bir kuş, köpek için vakıf kuran medeniyetin torunları, insanların ve çocukların orada, o vahşeti yaşamasına müsade mi etseydi? Bunlar insanlıktan nasibini almayanların düşünebilecekleri şeyler değildir. İstismarcı ve sömürgeciler, Afrika’nın ortalarındaki kardeşlerimize balık tutmasını, toprağı ekip dikmesini bile öğretmemişler. Mesele insanlıksa, insansa biz varız. Bugün sadece Türkiye’de yaşayanlar değil, bütün ümmet Türkiye’ye gözlerini dönmüş ve oradan gelecek bir sese kulak veriyor, bir nefese ihtiyacı var” diye konuştu. 

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”…

Yıldırım’ın AK Parti’yi hiç bir zaman yalnız bırakmadığına dikkat çeken Çavuşoğlu, “Biz bir davayı omuzladık, bir hedefe doğru koşuyoruz. Yıldırım ilçesi 2019’da gerekeni yapacak, 2023 hedeflerine de ulaşacaktır. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni bir arkadaşımız bayrağı teslim alıyor. Hüdai Yazıcı başkanın bıraktığı yerden devam edecek. Onun kadar çok çalışacak. Kapı kapı dolaşacağız. 69 mahallenin, her sokağını, her kapısını çalmak zorundayız. Sağlam duracağız. Dik duracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü tahkim edeceğiz. Türkiye’yi büyüteceğiz, oynanan oyunlarına lav edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X