Umut ve Ertuğrul’u istediler

Bursaspor’un Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçında transferde gündemdeydi.

Umut ve Ertuğrul’u istediler

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor, ilk hazırlık karşılaşmasında Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olmuştu. Can Bartu Tesislerinde sarı lacivertli kulübün misafiri olan yeşil beyazlılar’da Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ve Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan arasında Umut Meraş ve Ertuğrul Ersoy için görüşme yapıldığı ortaya çıktı. 

OYUNCU DA VEREBİLİRLER 

İsmi özellikle Beşiktaş’la anılan Umut Meraş için sarı lacivertli kulübün 1 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti önerdiği belirtildi. Comolli’nin yapılan toplantıda kiralık olarak bir futbolcu da verebileceklerini ilettiği öğrenildi. Umut’un da bu görüşmeden haberdar edildiği ve iki kulübün anlaşması durumunda Fenerbahçe’ye gidebileceği ilettiği bildirildi. 

ERTUĞRUL DA GİDEBİLİR

Toplantıda Ertuğrul Ersoy isminin de gündeme geldiği öğrenildi. Bursaspor’dan alacağı olan 2 milyon 500 bin TL’yi bırakan ve 750 bin Euro getirmesi durumunda transferine izin verilecek olan genç stoper için Comolli’nin istekli olduğu belirtildi. Bursaspor’un Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan’ın Başkan Mesut Mestan’la yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe yanıt verilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X