Umut’u getir Şamil

Bursaspor, bonservisi elinde olan tecrübeli forvet için harekete geçti 

Umut’u getir Şamil

Koltuğa oturmaya hazırlanan Başkan adayı Mesut Mestan, anlaşma sağladığı Şamil Çinaz’dan eski takım arkadaşı Umut Bulut’u ikna etmesini istedi. 36 yaşındaki oyuncu geçen sezon Kayserispor’da 2 gol atmıştı. 

Bursaspor’da hareketlilik devam ediyor. Olağanüstü Genel Kurulda tek başkan adayı olan Mesut Mestan, bir yandan transfer tahtasını açtırmak için kaynak arayışlarını sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.  Bilindiği gibi Mestan ilk olarak bir dönem Bursaspor forması giyen Şamil Çinaz’la masaya oturmuştu. Kayserispor’la sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına varıldı. 

28 MAÇA ÇIKTI

Başkan adayı Mesut Mestan, yapılan görüşmeler sırasında Şamil’den bir de ricada bulundu. Mestan’ın deneyimli orta saha oyuncusundan Kayserispor’dan takım arkadaşı olan Umut Bulut’u ikna etmesini istediği belirtildi. Umut’u takımda görmeyi çok isteyen Mestan’ın bu konuda olduça ısrarcı olduğu belirtildi. Kayserispor’la sözleşmesi biten 36 yaşındaki forvet, geçen sezon sarı kırmızılı formayla 28 maça çıkmış, 2 bin 426 dakika sahada kalmış ve sadece 2 gol atarak 1 asist yapmıştı. 

TALİPLERİ VAR

Kariyerinde Ankaragücü, İnegölspor, Trabzonspor, Touluse, Galatasaray ve Kayserispor’da forma giyen Umut Bulut, A Milli Takımında ise 39 kez görev yapmıştı. Piyasa değeri şuan 150 bin Euro olarak gözüken tecrübeli forvete, geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor’da talip olmuştu. Spor Toto Süper Lig’den de isteyenleri olan Umut Bulut’un tercihini hangi takımdan yana kullanacağı merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X