Umut’u satmak için her şeyi yapıyor

Ali Ay, tecrübeli sol bek için önceki gün fabrikasında menajer Metin Korkmaz ile bir araya geldi. Ayrıca Borussia Möchengladbach’ın da devrede olduğu belirtiliyor. 

Umut’u satmak için her şeyi yapıyor

Bu sezonun transferdeki gözde isimlerinden biri Umut Meraş oldu… Bursaspor’un geçen sezon Boluspor’dan renklerine bağladığı tecrübeli sol bek için Spor Toto Süper Lig kulüpleri adeta sıraya girdi. Görev süresinin bitmesine az bir süre kala Başkan Ali Ay ise Umut’u gözden çıkarmaya niyetli. Başkan Ay’ın önceki gün fabrikasında Umut’un satışı için menajer Korkmaz ile bir araya geldiği ifade edildi. 

ALMANLARDA TALİP 

Ali Ay’ın Korkmaz’la Fenerbahçe  ve Beşiktaş için pazarlık yaptığı belirtildi. Ersun Yanal’ın ve Abdullah Avcı’nın kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki oyuncu için rakamların masaya yatırıldığı bildirildi. Bu arada Umut’a Borussia Möchengladbach’ın da talip olduğu öne sürüldü. Alman temsilcisinin menajerler aracılığıyla nabız yokladığı iddia edildi. Bursaspor’dan ayrılmak isteyen ve önceki gün alacakları için ihtarname gönderen Umut’un transferinin ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X