Ünal Artvinlilerle buluştu 

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, Artvin’in kurtuluşunun 98. Yıldönümü’nde Mudanya-Güzelyalı Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde Artvinli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ünal Artvinlilerle buluştu 

Artvin’in kendisi için ayrı bir yeri bulunduğunu kaydeden Ünal, “1988 yılında Murgul Damar’da mecburi hizmetimi yaptım. Bakır madeninin lojmanında Artvinli kardeşlerimle edindiğim dostluklar benim için çok kıymetli.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan ve tüm Anadolu topraklarına yayılan bağımsızlık mücadelesinin önemli örneklerinden biri olan Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılını kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. 

MUDANYA’YA HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ”… 

Mudanya’yı hizmet ile çok hızlı bir şekilde buluşturacaklarını vurgulayan Ünal, “Merkezi hükümetimizden aldığımız güç ile hayata geçireceğimiz projelerimizin sözünü rahatlıkla vereceğiz. Mudanya’daki seçim çalışmalarında oluşan atmosfer sonucunda iki kardeş partinin kurduğu Cumhur İttifakı, 5 yıllık huzursuz yönetime bir tepki olarak Mudanya İttifakına dönüşü. Bu ittifak tamamıyla Mudanya’nın ta kendisidir” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X