Ünal’dan Kılıçdaroğlu’na Erdoğan yanıtı

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a yönelik FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum” sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Ünal’dan Kılıçdaroğlu’na Erdoğan yanıtı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylediği, “Buradan ilk kez FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. Versin mahkemeye ispat edeceğim” sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Ünal Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık siyasetin değil psikolojinin konusu olduğu mesajını paylaşarak, “Türk siyaseti çok ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıya” ifadesini kullandı.

Ünal ayrıca, ‘mitomani’ ifadesinin “Kişinin ruhsal nedenlerle gerçekleri çarpıtmayı, değiştirmeyi hastalık durumuna getirmesi” anlamına geldiğine ilişkin bir fotoğraf da kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X