ÜniSporFest’te ödül coşkusu 

Nilüfer Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik düzenlendiği ÜniSporFest coşkusu, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Renkli geçen müsabakalarda dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem verdi. 

ÜniSporFest’te ödül coşkusu 

Üniversite öğrencilerinin sporla buluştuğu ÜniSporFest, heyecan dolu ve çekişmeli müsabakalarla tamamlandı. Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl dördüncü kez düzenlediği ÜniSporFest, 13-17 Nisan tarihleri arasında Görükle Spor Parkı’nda gerçekleşti. 9 branş, 12 kategoride düzenlenen festivale, üniversite öğrencilerinin katılımı bu yıl daha da yoğundu. Toplam bin 117 öğrencinin çeşitli spor karşılaşmalarına katıldığı festivalin finalleri renkli görüntülere sahne oldu. Final karşılaşmalarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli ve Zafer Yıldız ile birlikte izledi. 

ZİRVEYE ÇIKTILAR

5 gün süren organizasyon sonunda futbolda Real Mardin, basketbolda Nevresim Takımı, voleybolda BESYO, plaj voleybolunda Yıldız, masa tenisinde Alper Günel, dartta K. Çağrı Gürel, tenis kadınlarda  Sibel Yıldız, erkeklerde Mümin Yılmaz, organtiring kadınlarda Hilal Oruç, erkeklerde Mehmet Öztürk, badminton kadınlarda Buse Ceylan ve erkeklerde Ahmet Ciner şampiyon oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de festivalin, öğrencilerin istekleri doğrultusunda hazırlandığına dikkat çekerek, “ÜniSporFest, Nilüfer’in markalarından biri haline geldi ve bu da bizi gururlandırıyor. ÜniSporFest aracılığıyla siz gençleri sporla buluşturup, yoğun ders temposu arasında bir nefes aldırmak istedik. Bir sonraki buluşma için şimdiden hazırlıklarınızı yapın” dedi.

5 gün süren ÜniSporFest’te dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları Zafer Yıldız, Osman Ayradilli, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Atakan Çorbacı ve Onur Uslu ile mahalle muhtarları verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X