Üniversiteli kıza dehşeti yaşattı!

Muğla Fethiye’de yaşayan üniversite öğrencisi E.A. (20) adlı genç kızın evine hırsızlık amacıyla giren M.R.E.(34), iddiaya göre genç kıza cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı. E.A’nın bağırmasıyla kaçan M.R.E. yakalanarak gözaltına alındı.

Üniversiteli kıza dehşeti yaşattı!

DHA’nın haberine göre hırsızlık zanlısı M.R.E., bugün saat 05.00 sıralarında, Taşyaka Mahallesi’ndeki bir apartmanın 3’üncü katında yalnız yaşayan üniversite öğrencisi E.A.’nın bulunduğu eve, kapı kilidini kırarak girdi. Evde bir süre dolaşan M.R.E., 850 TL nakit para ile bulduğu cep telefonunu aldı.

DEHŞETİ YAŞATTI

Gürültüyü duyarak uyanan E.A. ile karşılaşan M.R.E., genç kıza vurup yere yatırdı, ardından da tecavüze kalkıştı. E.A.’nın feryatları üzerine korkan M.R.E., hızla kaçtı.

E.A’nın komşularından yardım istemesi üzerine durum polise bildirildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, M.R.E.’nin eşkalini belirledi. İlçedeki otel ve boş binalar kontrol edildi.

TUTUKLANDI

İlçe merkezindeki bir otelde bulunan, ancak kaçmaya çalışan M.R.E., peşine düşen polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan M.R.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X