Ünlü kadınların taciz dayanışması

Talat Bulut’un Yasak Elma setinde kostüm sorumlusu genç kızı taciz ettiği iddiası üzerine dizide rol alan kadın oyuncular başta olmak üzere birçok ünlü isim tek ses olup, güç birliği yaptı.

Ünlü kadınların taciz dayanışması

OYUNCULARINDAN ORTAK AÇIKLAMA…

Yasak Elma dizi setinde yaşandığı iddia edilen olayın ardından ünlü kadınlar tacize karşı birleşti. Yasak Elma’nın ünlü kadın oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu ve Nilgün Türksever, yaptıkları ortak açıklamada; ‘Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın dayanışması içinde olacağımızı bildiririz’ dediler.

YANLIŞ ANLAŞILMAK SİZİN PROBLEMİNİZ

Hande Ataizi’nin yıllar önce çektikleri filmde Talat Bulut’un tacizine uğradığını açıklamasının ardından usta oyuncuya bir tepki de Berrak Tüzünataç’tan geldi.

Tüçünataç, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda; ‘Talat bey hiç bir oyuncuyla muç muç değilsiniz ama bütün kostümcüleri öpüyorsunuz.

Tecavüz yasasını paylaştığınız için alkış beklemeniz ise enteresan. Samimiyetiniz yanlış anlaşılıyorsa bu sizin probleminiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X