Ünlü sanatçı kanser olduğunu Müge Anlı’nın programında açıkladı!

Yıllarca TRT’de hizmet veren, bir zamanların aranan ses sanatçısı Nalan Varol, Müge Anlı’nın programında kanser olduğunu açıkladı. Varol zor günler geçirdiğini belirterek yardım istedi.

Ünlü sanatçı kanser olduğunu Müge Anlı’nın programında açıkladı!

Türk Sanat Müziği denilince akla gelen isimlerden biri olan Nalan Varol kanser hastalığıyla baş ediyor. Zor durumda olduğunu söyleyen ve Ankara’da yaşayan Nalan Varol, Müge Anlı’nın programına katılarak yardım çağrısında bulundu.

EV KİRAMI ÖDEYEMİYORUM, TEDAVİ OLAMIYORUM

Nalan Varol Müge Anlı’nın programında şunları söyledi:

“Annem başkasıyla evlenince üvey babamla kalmamak için 14 yaşında evlendim. Daha doğrusu annem istedi evlenmemi. Uzun zamandır çalışamıyorum. Şimdi çok zor durumdayım hatta kiramı bile ödeyemiyorum. 10 sene önce kansere yakalandım. Sonra tam atlattım derken yine tekrarladı.

8571720_1.jpg

“YARDIM BEKLİYORUM”

Yalnızım, parçalanmış bir ailenin kızıyım. Ayrıca hastalığım için bile tedavi olamıyorum. Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Kadın sığınma evinde kaldım. Kanserden dolayı engelli maaşı alıyorum ama yetmiyor. Durumu çok iyi olan insanlar, sanatçı arkadaşlar, ben onlardan yardım bekliyorum. Belki toparlanırım.”

8571738.jpg

8571736.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X