Ünlü şarkıcı Müslüm’ün yapımcılarına seslendi: Kazançtan eşine de verin

Başarılı şarkıcı Emre Kaya, her Çarşamba günü TRT Müzik’te yayınlanan ‘Emre Kaya Apayrı’ adlı programından Müslüm filminin yapımcılarına çağrı yaparak elde edilen kazançtan Muhterem Nur’a verilmesini istedi.

Ünlü şarkıcı Müslüm’ün yapımcılarına seslendi: Kazançtan eşine de verin

Emre Kaya, programında Müslüm Gürses ile özdeşleşmiş ‘Tanrı İstemezse’ isimli şarkıyı söyledi.

Şarkının bir bölümünü Gürses’i taklit ederek okuyan Emre Kaya, şarkının ardından milyonlarca izleyicinin önünde Müslüm Filminin yapımcılarına Muhterem Nur çağrısında bulundu.

“BÜYÜK İSİMLERİN EŞLERİ MADDİ SIKINTIYA DÜŞÜYOR”

Ünlü şarkıcı, sanat dünyasında sıkça duyulan sorunlardan birini dile getirerek “Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca’dan Erol Büyükburç’a, Barış Manço’ya kadar…”

“MÜSLÜM FİLMİNİN KAZANCININ BİR BÖLÜMÜ MUHTEREM NUR’A AKTARILSIN”

Emre Kaya, filmin gişe hasılatını hatırlatarak, kazancın bir bölümünün Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’a aktarılması gerektiğini söyledi. Kaya, “O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur’a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır” şeklinde konuşarak seyircisinden alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X