Ünlüler cenazeye akın etti!

Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Mustafa Kemal Uzun için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Ünlüler cenazeye akın etti!

Şile’de, figüranlık yaptığı öğrenilen O.A. tarafından öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un cenazesi, törenin yapılacağı Teşvikiye Camii’ne getirildi. Musalladaki tabuta sarılan Mustafa Kemal Uzun’un yakınları gözyaşı döktü.

‘Mustafa Kemal Uzun’un Teşvikiye Camii’ndeki kılınan cenaze namazına çok sayıda ünlü isim de katıldı. Uzun’un naaşı yarın Gönen Gündoğan Köyü Mezarlığı’nda defnedilecek.

evinde-oldurulen-yonetmenin-cenazesine-unlu-isimle-3239465.jpeg

HALDUN DORMEN: PERİŞAN OLDUK

Oyuncu Sefa Zengin, “Korkunç bir durum . Kemal gibi dünya beyefendisi bir insanın başına gelebilecek en korkunç şey. Şoktayım. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Söyleyecek söz yok. Sözün bittiği yerdeyiz” dedi. 

Usta sanatçı Haldun Dormen, “Benim asistanımdı. Vazgeçilmez dosttu. Ben ve Dormen ailesi perişan olduk. 1985’ten beri beraber çalıştık. Bir sürü proje yaptık. Dormen ailesi olarak çok üzgünüz. Onun yokluğunda çok kötü hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

--3239471.jpeg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X