Ünlülerin Uludağ çıkarması

Bugün başlayan sömestr tatili Uludağ’da buluşan magazin dünyasının ünlü isimleri, kayak yapıp Beyaz cennet’in keyifli atmosferinin tadını çıkardı. 

Ünlülerin Uludağ çıkarması

ACEMİLER KAYAK DERSİNDE

Özel bir organizasyon için Uludağ’da buluşan ralarında; Gonca Vuslateri, Akasya Asıltürkmen, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Gözde Kansu, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Merve Oflaz, Ece Begüm Yücetan, Beste Kökdemir ve Sercan Badur gibi isimlerin bulunduğu ünlüler, çok eğlendi. Merve Oflaz ve Kenan Acar gibi kayak konusunda profesyonel olan isimler pistin tozunu atarken, diğer ünlüler ise beyaz örtüde keyifli bir gezintiye çıktı. 

KAR MOTORUYLA GEZDİ

Bursalı ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, çocukluğundan beri Beyaz cennet’e geldiğini söyledi. Ünlü oyuncu, ‘Küçüklüğümden beri buraya gelirim. Kaymayı pek sevmiyorum ama kar motoruna binmeyi seviyorum’ dedi. Öte yandan yıllar önce Uludağ’a gelirken ufak bir kaza geçirdiğini ve bu yüzden zaman zaman bel ve sırt rahatsızlıkları yaşadığını da itiraf eden Vuslateri, yeni de Zirve’den kopamadığını dile getirdi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X