Üreten kadınlara e-ticaret eğitimi

Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu önemli bir projeye imza attı. 

Üreten kadınlara e-ticaret eğitimi

Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO ile işbirliği gerçekleştiren federasyon üyesi kadınlar, kendi ürettikleri ürünlerin satışını arttırmak için e-ticarete başladı. BUÜ Karacabey MYO evsahipliğinde düzenlenen eğitime, yaklaşık 40 federasyon üyesi kadın katıldı.

Akademisyenler tarafından verilen eğitimlerde e-ticaret hakkında temel bilgiler aktarıldı. Artık büyümek istediklerini ve daha fazla insana ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu, alacakları eğitimler sayesinde modern çağın gerekliliklerinden olan internet pazarında da yerlerini almak istediklerini ifade etti. 

Karacabey MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar ise, üniversitenin sosyal sorumluluklarından birisinin de kent halkının isteklerine cevap verebilmek olduğunu kaydetti. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kadınlara katılım belgeleri takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X