Üreticiye destek

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi kapsamında, Karacabey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 7 çiftçiye 42 büyükbaş hayvan teslim edildi.

Üreticiye destek

Etkinlikte Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemer Erken, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan hazır bulundu.

Büyükbaş hayvanların teslim töreninde konuşan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemer Erken, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konusunda örnek projeleri, yürürlüğe koymaya devam edeceklerini kaydetti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yer alan proje ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin refah düzeyini artırıcı proje çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Özkan, tarım ve hayvancılık konusunda çiftçi refahına katkı sunacak her türlü proje ve girişimleri sürdüreceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X