Uyuşturucunun etkisiyle kendini balkona kilitledi

Bursa’da madde bağımlısı bir genç, mahsur kaldığı binadan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uyuşturucunun etkisiyle kendini balkona kilitledi

Olay Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Sakarya Mahallesi Kardelen Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi.

Kardelen Caddesi üzerinde 4 katlı inşaat halindeki bir binada çalışan sıva ustası Hakan C.(24) kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle gece saatlerinde, binanın ikinci katındaki bir dairenin balkonuna kendini kilitledi. Daha sonra kullandığı madde sonucu şoka giren ve hareketsiz kalan Hakan C.’yi fark eden çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler balkonun kapısını açmaya çalıştı fakat başarılı olamadı.

İtfaiye kurtardı

Polis ekipleri, olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sepet uzatarak balkona ulaştı. Balkon kapısını açıldıktan sonra sağlık ekipleri balkona çıkarak Hakan C.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri tarafından sedye ile indirilen şahıs Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X