Üzücü kaza! Köpekten korkup yola fırlayınca…

Bursa’da köpeklerden ürküp karayoluna kaçan manda ve iki yavrusuna kamyon çarptı. Kazada anne manda ve bir yavrusu telef oldu. Diğer yavru mandanın ise ayakları kırıldı.

Üzücü kaza! Köpekten korkup yola fırlayınca…

Olay, gece saat 01.00 sıralarında İznik – Orhangazi karayolu Çakırca köprüsü mevkiinde meydana geldi.

Vahit A. (57) İznik sahilinde otlattığı manda sürüsünü çiftliğe götürmek üzere yola çıktı. Geç saatte çiftliğin yolunu tutan manda sürüsü, civardaki köpeklerin havlamaları üzerine ürküp sağa sola kaçıştı. Sürüden ayrılan bir anne manda ve iki yavrusu karayoluna çıktı.

O sırada İznik istikametinden gelen İsmail E. (32) kontrolündeki sandık yüklü kamyon, gece karanlıkta mandaları fark edemeyerek çarptı.

iha-20191002aw816785-1.jpg

Kazada mandalar kenarındaki tarlalara savruldu. Anne manda ve bir yavrusu telef oldu. Diğer manda yavrusunun ise ayakları kırıldı. Kamyonda ise maddi hasar meydana geldi.

Kazayı haber alan sürü sahibi Ferudun Yağcı, hayvanlarına üzülerek, zararının 15 bin TL olduğunu söyledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

iha-20191002aw816785-4.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X