Uzunköprü: Seyircimizin desteği ile kazanacağız

Orhangazi Belediyespor’da teknik direktör Cevdet Uzunköprü, hafta sonu oynayacakları Kemerspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Bu maçta seyircimizin de desteği ile kendi evimizde kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

Uzunköprü: Seyircimizin desteği ile kazanacağız

Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirterek, “Stadyumumuzun tamamlanıp maç oynanacak hale gelmesi sevindirici. Biz de hafta sonu oynayacağımız Kemerspor maçına çok iyi hazırlandık. Hedefimiz bu maçta seyircimizin de desteğini alarak galip gelmek ve çıkışa geçmek” dedi.

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Kemerspor maçının ardından yine iç sahada Bingölspor ile oynayacaklarını da hatırlatarak, “Bu iki hafta bizim için son derece önemli. Tüm şehrin bu takıma sahip çıkması gerekiyor.

Kemerspor maçı başta olmak üzere sahamızda oynayacağımız tüm maçlarda taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Seyircimizin bu desteği vereceğine inanıyorum. Onların desteği ile kazanıp bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X