Vakıfköy’e marş marş

Tecrübeli çalıştırıcı, her iki genç oyuncuyu kendilerine dikkat etmemeleri ve performans olarak istenilen düzeyde olmamalarından dolayı İzmir’e götürmedi. Burak ve Ramazan bir süre Vakıfköy’de çalışacak.  

Vakıfköy’e marş marş

Spor Toto Süper Lig’de kritik bir süreçten geçen Bursaspor’da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlılar yarınki Göztepe karşılaşması için dün İzmir’e giderken, Teknik Direktör Samet Aybaba, genç isimler Burak Kapacak ve Ramazan Keskin’i kadroya dahil etmedi. Tecrübeli teknik adamın her iki ismi Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerine gönderdiği ve bir süre alt yapıda çalışmalarını istediği belirtildi. 

TAKİP EDECEK

Samet Hoca’nın bu sezon en çok üzerinde durduğu genç oyunculardan olan Burak ve Ramazan’ın son dönemde kendilerine dikkat etmedikleri için böyle bir karar aldığı ifade ediliyor. Ayrıca performans olarak da istenilen düzeyde olmamalarının bu sonuçta etkili olduğu öğrenilirken, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın oyuncuların durumlarını Vakıfköy’de de takip edeceği bildirildi. Bilindiği gibi en son oynanan Antalyaspor maçında Ramazan Keskin 11’de sahaya çıkmış, Burak Kapacak ise sonradan oyuna dahil olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X