Vali Karaloğlu yeni İnegöl Devlet Hastanesi’ni inceledi

MODEF EXPO fuarı için İnegöl’e gelen Vali Münir Karaloğlu, cuma günü hizmete girecek olan yeni İnegöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Vali Karaloğlu yeni İnegöl Devlet Hastanesi’ni inceledi
Vali Münir Karaloğlu, Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte yeni İnegöl Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.
 
Karaloğlu, hiçbir malzemenin eski olmaması için talimat verdi. Karaloğlu, “7 Kasım Cuma günü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bursa’mızda olacak. 21 açılışımız var. O açılışlardan bir tanesi de İnegöl Devlet Hastanesi. 300 yataklı İnegöl Devlet Hastanesi de o gün inşallah sayın başbakanımız tarafından açılacak. Hasta kabulü başladı. Yerleşimden kaynaklanan ufak tefek sıkıntılar var. Cuma günü, burayı her şeyiyle oturmuş, vatandaşımıza tam manasıyla hizmet veren bir mekana çevirmiş olacağız. İnegöl hem Bursa’nın, hem Türkiye’nin çok önemli merkezlerinden bir tanesi. Böyle güzide bir hastane bu ilçeye yakıştı. 55 bin metrekare kapalı alanı olan devasa bir hastane. İl merkezlerinde olan bir hastane. İnegöl, nüfusuyla Türkiye’de birçok ilden daha büyük bir ilçe. Onun için bakanlığımız, hükümetimiz bu ilçeye bu hastaneyi uygun gördü. Hastanemiz planlandığı şekilde bitti. Cuma günü açıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Bütün insanlarımız için şifa kaynağı olsun. Hiç kimsenin ihtiyacı olmasın, ama olduğunda da burada onları modern bir hastanenin beklediğini herkes bilsin” dedi.
 
Hastanedeki bütün malzemelerin sıfır olmasını isteyen Karaloğlu, “100 milyon masraf edildi. Eski sandalyeyle hasta taşımak istemiyoruz. Yatağıyla, sandalyesiyle, bankıyla her şeyi sıfır olsun. Yeni bir hastaneye imajını vermemiz lazım. Bir sandalyenin maliyeti nedir? Ama malzeme taşımak için bile olsa gelmesin istiyorum. Buraya eski hastaneden malzeme gelmesin. Oradaki malzemeyi biz başka yerlerde değerlendiririz. Burada her şeyin sıfır olmasını arzu ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X